Spire’s AI-gestuurde Bouwstenen: Complexiteit tot in de kern aangepakt


De toekomst van generatieve AI

Door: Angelique Toorians, 9 oktober 2023

Spiresolutions presenteert hun baanbrekende AI-gestuurde Building Blocks tijdens de Supernova Challenge Pitch Competition op Expand North Star in Dubai van 15 tot en met 18 oktober 2023.

Waarom?

We denken dat onze volgende generatie AI-gestuurde bouwstenen een enorme vooruitgang zullen vormen voor productiebedrijven.

Met onze AI-gestuurde Bouwstenen creëer je de beste scenario's op basis van AI data-analyse volgens historische feiten en informatie. Je krijgt een duidelijk overzicht van onder andere de kosten, doorlooptijd, taken, werkzaamheden, materialen, middelen, risico's en de ecologische impact van een bepaald project.

Hoe geavanceerd is dit?

Het systeem creëert de beste scenario's op basis van de criteria die in het systeem worden ingevoerd. Het voordeel van Spiresolutions Bouwstenen is dat je de criteria kunt aanpassen en dan creëert het systeem in een mum van tijd een alternatief scenario. De ingenieurs hoeven niet meer te vergaderen of nieuwe berekeningen te maken. Zij kunnen blijven ontwerpen en bouwen.

De AI Bouwstenen leveren de best mogelijke scenario's op en in plaats van weken van tijdrovend werk op alle afdelingen, creëer je binnen enkele minuten een passende offerte.

Werkt het?

De AI Bouwstenen worden gebouwd bovenop ons Spire Essentials Systeem. Het voordeel is dat ons Spire Essentials System zichzelf al heeft bewezen. We hebben OnShape Software geïntegreerd in ons systeem voor Interko en zij kunnen nu ontwerpen en offertes uitbrengen voor hun producten waarbij ze niet iedere kleine aanpassing in de maten of andere parameters opnieuw hoeven te calculeren. OnShape is succesvol geïntegreerd in het Spire Systeem.

De volgende stap

Wij bij Spiresolutions zetten de volgende stap en ontwikkelen baanbrekende technieken en algoritmen met onze AI-gestuurde Bouwstenen. Met ons robuuste, flexibele en schaalbare Spire Essentials Systeem en de AI-bouwstenen is het mogelijk om nauwkeurige voorspellingen te doen, gegevens beter te analyseren en een verbeterd besluitvormingssysteem te creëren.

Expand North Star GITEX

Spiresolutions neemt deel aan het Expand North Star-evenement op GITEX 2023, waar wij deelnemen aan de Nova Superstar Challenge, en onze innovatieve AI-gestuurde bouwstenen presenteren.

Hebben jullie nog vragen of willen jullie meer informatie over digitale transformatie en hoe je dat aanpakt binnen jullie bedrijf. Neem dan gerust contact met ons op of boek vrijblijvend een consult met Serge Janssen Daalen, CEO en oprichter van Spiresolutions.

SpireSolutions - Digital Transformation Made Easy

Reacties

Populaire posts van deze blog

AI Powered Software Systeem: De Totale Gamechanger!

Agile Service Management: geen hype, maar een noodzaak voor succes!

Software Chaos: wanneer systemen falen, zijn de gebruikers de dupe