The Battle: Spire versus Microsoft Dynamics


Hoe je het meest toekomstbestendig wordt. De uitkomst zal je verrassen!

Door: Angelique Toorians, 12 augustus 2023

Wil je toekomstig bestendig zaken doen, maar weet je niet wat de beste software oplossing voor jouw bedrijf is? Ik wil je graag een kort overzicht geven van wat oude vertrouwde systemen, zoals MS (Dynamics), bieden en dat vergelijken met wat Spire Solutions in de aanbieding heeft voor de groei van jouw bedrijf.

Wat bieden Microsoft Dynamics en vele andere standaard systemen?

Stel jezelf de volgende 5 vragen:

Is Dynamics 100% cloud gebaseerd? - Nee, Dynamics is een semi-cloud one-size-fits-all VPN software oplossing die op zeer dure MS Azure-servers loopt.

Zijn de financiële systemen en projectadministraties 100% realtime? - Nee, Dynamics is ingesteld op een vaste standaard parameter synchronisatie. Het systeem wordt iedere 60 minuten gesynchroniseerd. Dus niet 100% realtime, wat je eigenlijk wel zou moeten willen.

Is werken met Excel nog van deze tijd? - Nee, uit onderzoek is gebleken dat 78% van de eindgebruikers rondom Excel heen werken. Excel is bewerkelijk en onoverzichtelijk. Je wilt up to date informatie en dat iedereen de actuele gegevens gebruikt. Wat is het nut van systemen als er rondom heen gewerkt wordt?

Hoeveel modules moet je kopen? - Met Dynamics en andere standaard systemen is het onduidelijk hoeveel modules je moet kopen voordat je het systeem hebt dat doet wat jij nodig hebt en vaak past het vervolgens nog niet helemaal bij jullie bedrijfsprocessen.

Biedt MS garantie qua planning en budget? - Nee, MS biedt nooit garanties op data en budgetten.


Wat biedt Spire Solutions?

In het kort biedt Spire Solutions onder andere:

  • Je eigen Private Cloud Platform;

  • Building Blocks, Extensies en Maatwerk (specialisatie);

  • Intuïtief design en gebruikerservaring (flow) gericht op logica eenvoud;

  • Enterprise Integration Platform;

  • Plug en Play met gratis trainingsvideo's bij de oplevering van iedere module;

  • Playground om te experimenteren met jullie Private Systeem;

  • Kwaliteitscontrole en Test Gestuurde Ontwikkeling;

  • Real-time en SNEL <3s per oproep op DB;

  • 100% Uptime;

  • 24/7 ondersteuning.


Spire heeft al zijn technologie zelfstandig ontwikkeld (behalve de financiële administratie, waarvoor Exact Online of Quickbooks Online wordt gebruikt). Spire richt zich op bedrijven die projectspecifieke bedrijfssoftware nodig hebben. Jullie Spire Private Cloud Platform wordt in overleg en in samenwerking met jullie ontwikkeld en gebouwd.

Wij bij Spiresolutions helpen je graag bij de groei van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook een gratis consult met Serge Janssen Daalen boeken. Met al zijn ervaring kijkt hij graag met jullie mee. Of bekijk onze website.

Reacties

Populaire posts van deze blog

AI Powered Software Systeem: De Totale Gamechanger!

Agile Service Management: geen hype, maar een noodzaak voor succes!

Software Chaos: wanneer systemen falen, zijn de gebruikers de dupe