Ontdek de kracht van Low-code: jouw eigen Private Cloud Platform is nu binnen handbereik



Hoe Spire’s Low Code je bedrijf laat opbloeien met het slimste datamodel voor het MKB!

Door: Serge Janssen Daalen, 24 mei 2023

Wil jij profiteren van de voordelen van Low Code? Ben je benieuwd naar het slimste datamodel dat de basis kan gaan vormen van jouw eigen Private Cloud Platform? Voordat ik meer uitleg geef over wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen, wil ik eerst wat meer vertellen over wat Low Code is en wat de voordelen zijn van Low Code bij de ontwikkeling van ons software-systeem.

Wat is Low Code?

Low Code is een vorm van software-ontwikkeling, gericht op het visueel ontwerpen van applicaties. Bij Low Code wordt er gebruikgemaakt van een grafische gebruikersomgeving (GUI) en het instellen van configuraties, in plaats van het schrijven van traditionele computercode. Het Low Code ontwikkelproces is grotendeels geautomatiseerd en er wordt gebruikgemaakt van ‘drag-and-drop’ van visuele bouwblokken. Zo ontstaat er een visuele workflow-applicatie.

Voordelen Low Code

Het gebruik van Low Code bij de ontwikkeling van software systemen heeft verschillende voordelen:

Kortere ontwikkeling & leveringstijd - Met Low Code kunnen we snel en eenvoudig jouw eigen Private Cloud Platform bouwen, zonder dat er diepgaande technische kennis voor nodig is. Low Code is veel minder ingewikkeld dan het schrijven van computercode(s). Hierdoor kunnen wij jouw Cloud Platform en de tools en applicaties veel sneller ontwerpen en leveren.

Efficiënt onderhoud - Het onderhoud en updaten van apps is veel eenvoudiger en eenvoudiger. Door het (her)gebruik van vaste onderdelen kunnen nieuwe tools sneller worden ontwikkeld.

Minder fouten/bugs - Bij Low Code wordt er minder code geschreven, waardoor de kans op fouten of bugs veel minder groot is. Ook het vinden van fouten/bugs is veel minder ingewikkeld omdat er dus minder code is gebruikt.

Bredere integratie met andere IT-systemen - Low Code biedt meer integratie mogelijkheden met bestaande IT-systemen en zakelijke software zoals onder andere Microsoft en Oracle. Toepassingen zijn vooral geschikt om data en functionaliteiten uit verschillende andere applicaties bij elkaar te brengen in één geïntegreerde applicatie. Low Code kan worden gebruikt om zakelijke dashboards te ontwikkelen, maar ook om gaten in de functionaliteit van grote softwarepakketten te dichten.

Minder afhankelijk van software developers - Met Low Code is de noodzaak van specialisten met kennis van specifieke programmeertalen niet nodig. Lager gekwalificeerde developers kunnen aan de Low Code apps werken en de IT Support verzorgen. Terwijl de Lead Developers zich met ingewikkelder software-ontwikkeling en innoverende ideeën bezig kunnen houden.

Innovatie - Na de ontwikkeling van het platform in Low Code, zijn Developers dus veel minder tijd kwijt aan het onderhoud en herstellen van fouten. Zij kunnen zich richten op innovatie. Het biedt zo veel meer mogelijkheden voor jouw organisatie en de developers zelf.


Controle - Jullie hebben de volledige controle over jullie eigen Private Cloud Platform en het systeem kan volledig afgestemd worden op huidige en toekomstige behoeften en wensen.


Low Code van Spiresolutions Dankzij ons slimme datamodel leggen wij de basis voor een flexibel en schaalbaar systeem dat naadloos aansluit bij de behoeften en systemen in jullie bedrijf.

Wij worden gedreven door passie en expertise en ons Development Team bestaat uit echte techneuten. We hebben jarenlange ervaring en blijven voortdurend innoveren om de beste oplossingen te kunnen blijven bieden. Met ons team aan jullie zijde, zijn jullie verzekerd van een ‘Technologie Stack' die staat als een huis.



Willen jullie ook profiteren van deze revolutionaire technologie en jullie bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Spire voor jullie kan betekenen! Kies voor Spire en ontvang jullie eigen Private Cloud Platform met de ondersteuning van een professioneel en enthousiast team.

Reacties

Populaire posts van deze blog

AI Powered Software Systeem: De Totale Gamechanger!

Agile Service Management: geen hype, maar een noodzaak voor succes!

Software Chaos: wanneer systemen falen, zijn de gebruikers de dupe